Pink and blue stories

handmade dreams for little princesses and adorable princes

keep calm in pink and blue stories

keep calm in pink and blue stories

Άλλοτε διαβάζαμε τα μαθήματά μας,
κάναμε την προσευχή
μας και λέγαμε πως
δυο και δυο κάνουν τέσσερα.
Τώρα, δυο λουλούδια και
δυο αχτίνες δεν κάνουν δυο -
κάνουν ένα Θεό.
Κ' ένας Θεός
κάνει όλα.
Λοιπόν, η ψυχή
μας μαζί με την ψυχή του Θεού πόσα κάνει;
O δάσκαλος δεν
ξέρει.Εμείς το
ξέρουμε πως κάνει: ένα.
Το διαβάσαμε
σήμερα στο ανοιχτό βιβλίο του ήλιο,
σήμερα που ξεχάσαμε όλα τα
βιβλία."Όνειρο καλοκαιρινού
μεσημεριού"Γ.
Ρίτσος

προβολές σελίδας

Labels

Από το Blogger.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

christmas charms 2013, γούρια για το 2013,

2012....και το τελος του κοσμου δεν ηλθε! ειμαστε ακομα ζωντανοι....στη σκηνη σα ροκ συγκροτημα....ετοιμοι να συνεχισουμε να ελπιζουμε , να ονειρευομαστε και να αγωνιζομαστε για το μελλον μας..
Να και τα τελευταία μου γουρακια! πολυχρωμες κορδελιτσες,μαξιλαρακια σε κοκκινο και πρασινο χρώμα, ζεστά και ζουζουνιαρικα για τις κρυες μερες του χειμωνα που θα ακολουθησουν....καλη μας χρονια...Happy new year!









 

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

christmas charms 2013, γούρια για το 2013,

να και τα τελευταια γουρακια μου! δεν μπορω να πω! εχουν ζητηση.στο σχολειο στο παζαρι εγιναν αναρπαστα! με ενα βελονι στο χερι ειμαι ολημερις!!!!πως λενε μαθε τεχνη και αστηνε? ας πουμε οτι γυμναζω τα δακτυλα μου!!!!

 

decoupage cadle holder, κηροπηγια

Τελευταιες πινελιες πριν τα χριστουγεννα και η λαμψη τους θα ειναι πιο ζεστη με τα χειροποιητα κηροπηγια.,..ποτηρια του κρασιου αλλαξαν μορφη.








 

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

chistmas bazzar 2012, χριστουγεννιάτικο παζαρι 2012

Ξεκίνησε χτες Σάββατο απόγευμα,15/12/2012, το χριστουγεννιατικο παζαρι του σχολειου . Εγω και τα παιδακια μου παρουσιάσαμε ολες τις δημιουργίες μας κια μπορώ να πω οτι πηγαμε καλα.Ειναι η 5η χρονια που κανουμε το παζαρι και τα εσοδα τα δινουμε στα παιδικα χωρια SOS της Βάρης, γι ατη μικρη Βιβή, ενα κοριτσακι που ειμαστε αναδοχοι γονεις. Τωρα που η οικονομικη κριση μας εχει κτυπησει ολους, ειναι περισσοτερο αναγκαιο με οποιο τροπο μπορουμε να βοηθησουμε ολους αυτους που εχουν αναγκη.
Τα μαθηματα μας γινονται καθε κυριακη απογευμα στο σχολειο μσυμμετεχουν αρκετα παιδια και με τη βοηθεια μου,φτιαχνουμε τα εργα μας.Μετα τις διακοπες των χριστουγεννων θα ασχοληθουμε με...επιπλα και decoupage.



















 

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

christmas gift tags,χριστουγεννιατικες ετικετες δωρων

Η αγαπη μου για το shabby chic style  και vintage είναι μεγαλη. Ψαχνοντας στο ιντερνετ "επεσα" πανω σε ενα υπεροχο blog! Το μοιραζομαι μαζι σας και εχει και καταπληκτικες ετικετες δωρων για τα δωρακια μας.
το site  ειναι το  Shabby Art Boutique  και για τις ετικετες κανετε κλικ εδω!

 

handmade cadle holder,χειροποίητο κηροπήγιο

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Ανυπομονώ...έχω κουραστεί με ολη αυτη τη κατηφεια που υπαρχει και ελπιζω τις μερες αυτες να νοιωσω και γωαλλα και ολοι μας λιγο καλυτερα.Τα δυσκολοτερα ερχονται λενε.πρεπει να κανουμε υπομονη.
Πεμπτη απογευμα πηγα στην αγαπητη μου Μαγια να αγορασω υλικά για το παζαρι του σχολειου.Οι κατασκευες ήταν στο τελικο σταδιο.Βρεθηκα να φτιαχνω ενα κηροπηγιο χριστουγεννιατικο. Ενα ποτηρι κρασιου απο το ΙΚΕΑ, ριζοχαρτα, εννοειται χρυσοσκονη και voila η δημιουργια μου.Στην πραγματικοτητα ειναι πολυυυυυ καλυτερο.
Ξημερωματα Σαββατου τωρα που γραφω...αντε να περασει η ωρα να παω στο ΙΚΕΑ να παρω ποτηρακια να τα ετοιμασω για τα δωρα μου.




 

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

cosmetics bag,τσαντακι για τα καλλυντικα

καλημερα!!το κρυο ειναι αισθητο πλεον και στην Αθηνα.πετρελαιο....γιοκ!!!!χαχαχαχ! τι να κανουμε...καλτσουλες ζεστες,πουλοβερακι...πανε οι εποχες που περπαταγα ξυπολυτη πανω στα χαλιά....νεοι καιροι...νεες συνηθειες...παρολα αυτα βρηκα και λιγο χρονο να φτιάξω τσαντακια για τα καλλυντικα μου...εννοειται οτι ειναι σε vintage style...δηλαδη πολυ δαντελλα, ρομαντικες εικονες...ολα θυμιζουν μια αλλη εποχη...